Plevne Anadolu Lisesi

Telefon : 0212 497 25 32
Belgegeçer : 0212 497 25 33
WEB https://plevneanadolulisesi.meb.k12.tr
Adres : MERKEZ MAH. HALİTPAŞA CAD. PLEVNE LISESI BLOK NO 1 GAZİOSMANPAŞA / İSTANBUL
VİZYON : Plevne Anadolu Liseli olma şuuru ile milletimizi gururlandıracak başarılar kazanacak seviyede bilgi ve kültüre sahip, geleceğe güvenle bakabilen, milleti ve ülkesi için çalışmayı şiar edinmiş, disiplinli, başarılı, üretken, bilgi ve teknolojiye hakim, ülkesini uygar medeniyetler seviyesine çıkarmayı hedeflemiş milli ve manevi değerlerle yoğrulmuş vatan sevdalısı gençler yetiştirmektir.
MİSYON : Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçlarına uygun olarak Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, insan hak ve hürriyetlerine saygılı, bilimsel ve teknolojik gelişmelere açık özgür ve analitik düşünebilen, yurt ve dünya sorunlarına duyarlı, milli ve manevi değerleri sahiplenen, toplum yararına çalışmayı benimsemiş bireyler yetiştirmek ve bununla ilgili eğitim süreçlerini yönetmektir.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :İkili Öğretim
Saatler : Ders Başlama Saati: 07:20 Ders Bitiş Saati : 18:40
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : BİRİNCİ YABANCI DİL: İNGİLİZCE İKİNCİ YABANCI DİL: ALMANCA
Isınma : Doğalgaz
Servis : SERVİS MEVCUT
Ulaşım : TRAMVAY,MİNİBÜS,OTOBÜS
Yerleşim Yeri : Merkez Mah. Halitpaşa Cad. Havuzbaşı Mevkii No=1/2 Gaziosmanpaşa/İSTANBUL
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe Merkezine Uzaklık 0 km.İl merkezine uzaklık 7 km.
Kontenjan Bilgileri : 2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 9. SINIF KONTENJANIMIZ 360 ÖĞRENCİDİR.
Taban-Tavan Puan Bilgileri : OKULUMUZ, 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İTİBARİYLE YEREL YERLEŞTİRME İLE ÖĞRENCİ ALMAKTADIR.
Okulun Sınav Başarı Durumu : %100
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : %71
Sportif Etkinlikler : BADMİNTON-BASKETBOL-VOLEYBOL-HENTBOL-FUTSAL, MASATENİSİ,OKÇULUK, FUTBOL
Bilimsel Etkinlikler : BİLİM FUARI,TÜBİTAK 4006 FUARI, TEKNOFEST